Fashion

Buff van Zijwielrent.nl weer te bestellen

Buff voor fietsen

Update 21 november 2016: Alle buffs zijn uitverkocht, je kunt niet meer bestellen!

Buff voor wielrennen

Hip patroondesign met logo.

De Zijwielrent.nl buff is een soort langwerpige, naadloze col van zachte microfiberstof. Als je hem dubbelvouwt, is ‘ie best warm. Als je ‘m uittrekt, werkt ‘ie verkoelend. Draag de buff tijdens het wielrennen om je hals, onder je helm of gebruik hem als zweetband om je pols. Een leuk en nuttig cadeautje voor je fietsvriend(in) of jezelf!

Geen verzendkosten

Je kunt de buff bestellen door me een mailtje te sturen: info@zijwielrent.nl. Wacht niet te lang want ik heb maar een kleine voorraad beschikbaar. Na betaling van € 10,- stuur ik de buff zonder verzendkosten naar je toe.

Ja, ik wil die buff
Update 21 november 2016: alle buffs zijn uitverkocht, je kunt niet meer bestellen!

 

Over de auteur

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Daarom ben ik de website Zijwielrent.nl gestart. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

Laat een reactie achter