Fashion

Tijdelijk bestelbaar: Zijwielrent.nl wielerkleding

Stijlvol en sportief, dat is de Zijwielrent.nl wielerkleding. Nu ook verkrijgbaar in winteruitvoering. Wil jij in dit eigenzinnige wielertenue fietsen? Dan is dit je kans want tot 13 oktober 2016 kun je weer items bestellen!

Tot 13 oktober 2016 verzamelen wij bestellingen voor een nieuwe batch Zijwielrent.nl wielerkleding. Hieronder vind je de verschillende modellen shirts, broeken en diversen met de prijzen en maattabellen erbij.

Prijzenlijst bovenkleding:

Model
1)   Shirt Basic
2)   Shirt Razor
3)   Lange mouw
4)   Lange mouw gevoerd
5)   Windstopper Body

Prijs
€ 39,-
€ 99,-
€ 49,-
€ 69,-
€ 49,-
Alle shirts zijn te bestellen in drie uitvoeringen: dames snit (A), heren strakke race snit (B), heren losse snit (C).

Prijzenlijst broeken:

6)   Broek Basic
7)   Broek Basic Bib
8)   Broek 2.0 Bib
9)   Broek Razor Elite Bib
10)  Broek Winter/lang

€ 49,-
€ 59,-
€ 69,-
€ 99,-
€ 79,-
Maattabel
Dames
Maattabel
Heren
Je hebt de keuze uit 3 zemen: dameszeem (A), heren racezeem (B), heren endurancezeem (C).

Prijzenlijst overige:
11) Buff
12) Wielerhandschoenen zomer
€ 10,-
€ 25,-
Bestelling doorgeven:

Wij doen de totale bestelling op 13 oktober de deur uit, dus zorg dat je op tijd je bestelling doorgeeft en betaald hebt. Geef je bestelling door via info@zijwielrent.nl.

Voorbeeldbestelling

Stel, je wilt damesshirt ‘Basic’ bestellen, samen met broek ‘Basic’ met dameszeem en de buff. Dan is je bestelling: 1A + 6A + 11.

Wil je het basic herenshirt met losse snit en de basic herenbroek met endurancezeem, dan is je bestelling: 1C + 6C.

Paskleding

Wil je zeker weten dat de kleding past? Je kunt paskleding in Breda komen passen van 3 tot 12 oktober. Komt dit jou echt niet goed uit maar wil je toch graag passen, neem dan contact met mij op, dan overleggen we even.

Windstopper, driekwartbroek en ander speciaals

Heb je speciale wensen zoals een driekwartbroek, windstopper en dergelijke, vraag het ons want ook dat is te regelen.

teamzijwielrent_tenue

De Zijwielrent.nl fietskleding is in verschillende maten en pasvormen verkrijgbaar. Ook de heren misstaat het zeker niet!

Vraag & antwoord

Hoe is de pasvorm van de kleding?
De kleding valt normaal, bestel dus geen maatje groter. Tip: pak je favoriete wielershirt, meet dat op en vergelijk met de maten in de maattabellen (zie boven).

Wat is de te verwachten levertijd?
Wij bestellen op 13 oktober 2016. De kleding komt dan naar verwachting omstreeks 17 november binnen.

Sturen jullie de kleding ook op?
Jazeker, we brengen dan wel de verzendkosten in rekening.

Wat voor zeem zit in de wielerbroeken?
Je kunt kiezen uit een endurance dameszeem of twee soorten herenzemen: een dunnere ‘race’-variant en een dikkere ‘endurance’ variant. Van medefietsers die het tenue al hebben, hebben we goede reacties op de zeem gekregen.

Kan ik de kleding ook ruilen of teruggeven?
Dat is niet mogelijk want de kleding wordt speciaal op bestelling gemaakt. Kijk daarom goed naar de maattabel of kom passen voordat je bestelt. Mocht je kleding worden geleverd met productiefouten, dan hoef je die natuurlijk niet af te nemen.

De Zijwielrent.nl bib zit mooi en comfortabel, maar heeft bovenal een erg goede zeem. Na 100 km nog geen spoor van zadelpijn. Het shirt, de ‘race cut’, zit weliswaar strak, maar toch comfortabel. De zakjes op de rug zijn goed bereikbaar en er kan genoeg in. Al met al zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding!”
–  Theo Talboom, Breda

Bestel snel

Wacht niet, bestel snel en fiets binnenkort ook in het ultra-coole Zijwielrent.nl tenue! Geef jouw bestelling door via info@zijwielrent.nl.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Daarom ben ik de website Zijwielrent.nl gestart. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

2 Reacties

Laat een reactie achter