Fashion

Cadeautip: Buff van Zijwielrent.nl

Buff voor fietsen
Geschreven door Janneke Scheepers

Op zoek naar een origineel cadeautje voor een wielerfan of jezelf? De Zijwielrent.nl buff is hip en heel handig om bij je te hebben als je gaat fietsen.

Laatste update: 19 mei 2021

Buff voor wielrennen

Hip patroondesign met logo.

De Zijwielrent.nl buff is een soort langwerpige, naadloze col van zachte microfiberstof. Als je hem dubbelvouwt, is ‘ie best warm. Als je ‘m uittrekt, werkt ‘ie verkoelend. Draag de buff tijdens het wielrennen om je hals, onder je helm of gebruik hem als zweetband om je pols. Een leuk en nuttig cadeautje voor je fietsvriend(in) of jezelf!

Helaas: deze buff is uitverkocht.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Daarom ben ik de website Zijwielrent.nl gestart. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.