Castelli thermojack dames

Castelli: heerlijk onbescheiden

"An unfair advantage". Zo'n heerlijk onbescheiden slogan, dat kan alleen maar Italiaans zijn.

Gespot bij Castelli: glittersteentjes, tribal-patronen en een fuchsiaroze wielerbroekje met rokjeNot my cup of tea.

Gelukkig heeft Castelli ook minder hysterische stukken in de collectie. En die zijn vaak prachtig van taillering en belijning. Stijlvol op zijn Italiaans, zoals het witzwarte thermojack hierboven. Wees dus selectief, dan kun je prachtige aanwinsten scoren bij het merk met het rode schorpioen-logo.

Kwaliteit van Castelli
Neem liever een maatje groter
De kwaliteit van dit merk vind ik uitstekend. De zeem van mijn Castelli zomerbroek is de beste die ik tot dusver heb gehad. Ook heb ik een erg fraai onderhemd van het merk. Let op: dit is een Italiaans merk met bijbehorende kleinvallende maten. Wil je in het pashokje niet in de problemen komen, neem dan maar een maatje groter (ik spreek uit ervaring).

Dit merk is niet goedkoop. Bovengenoemd witzwart thermojack kost bijvoorbeeld € 150,-. Voor een Castelli short of bib betaal je al gauw € 90,-. Maar ja, daar krijg je dan wel onvervalste Italiaanse bravoure voor terug.

Volg deze blog
Janneke Scheepers van Zijwielrent.nl
Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

More Posts

Fietsen in Emilia-Romagna tijdens de Nove Colli

INTRODUCTIE NIEUWE LIV LANGMA RACEFIETS

Fietsen in Flevoland: Landal GreenParks Waterparc Veluwemeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024