Racefietsen

Damesracefietsen 2018: de Mooiste, Lichtste en de Snelste

De Snelste: …?

De snelste racefiets van 2018 is: wat jouw benen aankunnen 😃. Want hoe luxe of simpel ook je fiets, jóuw benen moeten het doen.

Ok dan, nog een toegift uit Duitsland: de Focus Izalco Max Disc Red eTap.

Racefiets Focus

Naast een hip uiterlijk heeft deze fiets een ultralicht frame (745 gram), schijfremmen en het elektrisch schakelsysteem Red Etap, de topgroep van SRAM. En wat denk je van de prachtige full-carbon wielen van Zipp? In totaal kost deze stoere fiets € 7.199,-. Er is ook een multicolor variant à € 7.999,- met Shimano Dura Ace Di2 en schijfremmen. 

Wat een prachtfiets, hè? Dat wordt weer een mooi seizoen!

Volg deze blog©Zijwielrent.nl

Over de auteur

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Daarom ben ik de website Zijwielrent.nl gestart. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

5 Reacties

  • Ik mis de nieuwe Liv Langma in het rijtje! Waaronder de disc pro. Mooi ferrari rood met schijfremmen en afgemonteerd ultegra. Weegt nog geen 700 gram!

      • Hoi Corine, goede tip! Die fiets heb ik gezien op Bike Motion en ik vond ‘m meteen heel mooi. Toen ik dit overzicht maakte, stond hij nog niet op de website van Liv. Maar inderdaad, hij hoort er wel in thuis. Daarom heb ik ‘m toegevoegd aan de gallery!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.