Damesracefiets Giant Envie

Droomfiets: Giant Envie Advanced Liv editie Vos

Toegegeven: damesracefiets Giant Envie Advanced Liv LTD edition Vos is behoorlijk over-the-top. Maar toch ook wel heel gaaf! Met goudkleurig stuurlint en hoge velgen, gezien tijdens de Marianne Vos Classic tourtocht 2015.

Volgens fabrikant Giant is deze Envie damesracefiets de ultieme aero-machine, met AeroSystem Shaping technologie en SpeedControl SLR remsysteem.

Giant Envie: iets te duur

De prijs ligt alvast ver buiten mijn bereik. Deze fiets, getest door niemand minder dan Marianne Vos, kost € 7.999 (!).

Niet getreurd. Ik zie mezelf al staan bij het stoplicht voor de AH op mijn hightech goud- en paarskleurige fiets met hoge velgen. Ik zou me nogal overdressed voelen! Leuke eye candy is het wel

Liv Giant Envie damesracefiets

Volg deze blog
Janneke Scheepers van Zijwielrent.nl
Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

More Posts

Review LaFuga zomerset WIT!

Nature is Bike – La Bikepacking – Bikepacking en région Maine-et-Loire

Review EKOï C4 racefietsschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024