Eindelijk! Lekker fietsen in zomershirt

Lang heb ik er dit jaar op moeten wachten. Zo'n prachtige fietsavond waarop de zon rood ondergaat, de wind is gaan liggen en de kledinglaagjes uit kunnen. Shirtje, korte broek aan en gaan!

Wat is het fijn om bevrijd te zijn van die lange broek, het zweethemd en de windstopper. Niet steeds de vraag: wat moet ik aantrekken, wel of geen hoezen over mijn schoenen, zal het buiten niet te warm zijn, of te koud?

Nee, gewoon een wielershirt met shorts aan en gaan. Ik voel de lucht tegen mijn blote armen en het is iets te fris, maar zo fijn. Dit is precies wat ik nodig had na een volle werkweek met als bonus de pinksterfile.

Een racefiets, een route en een mooie avond, meer heb je niet nodig.

De wind is zo goed als gaan liggen en het tweede deel van de tocht fietsen Bart en ik ruim boven de 30 km per uur. Met een big smile zit ik op de fiets.

markdal_wielrennenHet laatste stuk van de route gaat door het Markdal in Breda, waar de avondzon warm over de uiterwaarden schijnt en het gras naast het fietspad doorspekt is met voorjaarsbloemen.

Eenvoudig genieten

Dat is wanneer ik het meeste van wielrennen geniet, en het is zo eenvoudig. Je hebt er eigenlijk niets voor nodig. Een racefiets, een route en een mooie avond, dat is alles. Blij en energiek kom ik thuis. Laat de wielrenzomer maar komen!


Volg deze blog

Janneke Scheepers van Zijwielrent.nl
Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

More Posts

Fietsen in Emilia-Romagna tijdens de Nove Colli

INTRODUCTIE NIEUWE LIV LANGMA RACEFIETS

Fietsen in Flevoland: Landal GreenParks Waterparc Veluwemeer

2 reacties

  1. Hoi Janneke,
    Leuk om je verhalen te lezen, is altijd heerlijk positief, en precies hoe ik er over denk!
    Ga zo door:))
    Groet van een mede wielrenner Jelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024