Fashion

Exclusief: Shebeest & Queen of the Mountain wielerkleding te koop

Normaal gesproken zie je het Australische merk Queen of the Mountain en het Amerikaanse merk Shebeest alleen voorbij komen op Instagram. Deze supermooie wielerkleding voor dames is hier niet te koop, tenzij je bereid bent om veel importkosten te betalen. Maar… ik heb een batch kleding van Shebeest en Queen of the Mountain geïmporteerd en verkoop deze zonder importkosten en met 25% korting!

Van elk design heb ik maar één set beschikbaar, je koopt dus echt iets exclusiefs. Ik heb de kleding enkel in mijn eigen maten beschikbaar. Blader door de setjes heen door bovenaan dit artikel steeds op de rode knop ‘Volgende’ te klikken.

Bestel snel

Wil je meer weten over de pasvorm en kwaliteit of wil je een kledingset bestellen? Stuur me een bericht en geef daarin aan in welke kleding je interesse hebt. Ik neem dan contact met je op. Wees er snel bij want in dit geval geldt echt: op = op.

Klik hierboven steeds op de rode knop ‘Volgende’ om de kleding te bekijken.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Daarom ben ik de website Zijwielrent.nl gestart. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.