Women's Cycling Camp Mallorca, Women's Cycling Camp, Bike Villas Travel, Mallorca

Ga met Bike Villas Travel mee op het Women’s Cycling Camp op Mallorca

Als je ergens een fietsparadijs op aarde kunt vinden, dan is Mallorca de plek die voor velen op komt. Het eiland in de Middellandse Zee, onderdeel van de Balearen, is niet voor niets een favoriete plek voor veel profwielrensters en andere fietsenthousiastelingen. Komend jaar organiseert Bike Villas Travel een Women’s Cycling Camp, waarmee jij niet alleen kennis kunt maken met het mooie eiland Mallorca, maar waar je ook meer vertrouwen op de fiets kunt kweken. In samenwerking met ZijWielrent hebben we ook een mooie Kortingsactie voor jou! 

Beter leren wielrennen

Het Women’s Cycling Camp biedt jou de mogelijkheid om met meer vertrouwen op de fiets te gaan zitten. Niet alleen is er aandacht voor klim- en daaltechniek, je krijgt ook een prachtige huurfiets met Di2 schakelsysteem en vermogensmeter. Op die manier kun je ook zien of je gedurende de week progressie hebt geboekt. Ook is er aandacht voor het rijden in een groep. 

Gezelligheid is ook belangrijk

Het Women’s Cycling Camp is er niet alleen voor het beter leren wielrennen. Het gaat ook om een gezellige ervaring met gelijkgestemden. Andere dames die ook graag met meer vertrouwen en met een verbeterde techniek de berg op (en af!) willen.Er is niet alleen aandacht voor de fiets, maar je kunt na de ritten ook heerlijk ontspannen bij de bike villa (er is een zwembad!) en heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan yoga sessies en kun je een massage boeken.

Wat maakt een Bike Villas Camp nu anders?

Ed en Wies zijn al jaren op Mallorca woonachtig en ze kennen het eiland als geen ander. Waar ze echt gelukkig van worden is het geheel ontzorgen van hun gasten. Dat betekent dat er een volgauto is tijdens de ritten, dat je fiets gepoetst wordt, dat je persoonlijke aandacht krijgt en misschien nog wel een bonus: de voertaal is Nederlands.

De villa waar je verblijft is niet voor niets een bike villa: er is ruimte om de fiets goed op te bergen, er zijn onderhoudsspulletjes aanwezig, mocht je zelf ineens de geest krijgen, en je voelt je echt welkom als fietser.

Wat krijg ik dan?

Het women’s Cycling Camp biedt jou het volgende

  • 7 nachten in een Bike Villa
  • Eenpersoonsbed
  • Catering afgestemd op de wensers van wielrensters
  • Prachtige routes over het eiland, met schitterende beklimmingen en de mythische route naar Sa Calobra
  • Transfer van en naar het vliegveld
  • Huurfiets met Di2 elektronisch schakelen
  • Individuele aandacht om jou beter te laten fietsen

KORTINGSACTIE

Boek jij tussen nu en 1 januari? Dan krijg je €50 korting op het Women’s Cycling Camp met de code Zijwielrent. Dat is een lekker einde van 2023!Alle informatie over het camp en over het Bike Villas Concept vind je via de onderstaande link:

Bike Villas Women Cycling Camp

Wil je meer weten of wat mooie routes voor Mallorca vinden? Kijk dan op ons partnerplatform CyclingDestination.cc

Redactie Zijwielrent.nl

More Posts

Een heerlijk fietsweekend bij Landal GreenParks Natuurdorp Suyderoogh

Review LaFuga zomerset WIT!

Nature is Bike – La Bikepacking – Bikepacking en région Maine-et-Loire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024