Racefietsen

Koga Sportslady racefiets met recht stuur

Koga SportsLady beginners damesracefiets
Geschreven door Janneke Scheepers

Zou je wel willen wielrennen maar vind je een racefiets met racestuur een brug te ver? Dan kan de Koga SportsLady een oplossing voor je zijn. Deze heeft een recht stuur maar heeft verder wel alle eigenschappen van een racefiets.

Laatste update: 6 januari 2017

De SportsLady staat bij Koga te boek als toerfiets, net als haar broertje, de Roadchamp. Het rechte stuur voelt vertrouwd aan en maakt een comfortabele fietshouding mogelijk.

Koga Sportslady specificaties

Maar laat je niet misleiden door het hybride uiterlijk: dit model van Koga is gebouwd als een echte racefiets. Zelf heb ik er jarenlang met veel plezier op gefietst en ik kan je vertellen: je houdt er de snelste mannen op bij.

Met een licht aluminium frame, carbon voorvork en een gewicht van slechts 9,6 kg is dit de ideale hybride. En niet onbelangrijk: de fiets ziet er fantastisch uit. Cassette: Shimano Tiagra. Prijs: € 1.399,-.

Koga SportsLady beginners damesracefiets

Volg deze blog©Zijwielrent.nl

Over de auteur

Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Daarom ben ik de website Zijwielrent.nl gestart. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.