Dameswielershirt en short van Sportful Gruppetto

‘Gruppetto’ lijn van Sportful

Erg mooi vind ik de 'Gruppetto' dameswielerkleding van Sportful. Ik heb er zelf een shirt en short met handschoentjes van. De kleding is niet alleen goed ontworpen maar zit ook heerlijk.

Wie graag kleuren matcht, kan zich uitleven met deze fleurige collectie van het Italiaanse Sportful. Er zijn verschillende setjes dameswielershirts, shorts en handschoenen in passende kleurencombinaties.

Sportful dames wielershirt

Ik heb zelf gekozen voor het zwarte Gruppetto setje en dat bevalt super. Het shirtje is van een heel dunne, ademende stof en is mooi getailleerd. Bijzonder zijn de mouwtjes: er zit geen biesje of naad aan de randen. De stof is gewoon afgeknipt en zit als gegoten om je huid heen. Aan de onderkant van het shirtje zit geen elastiek, je krijgt dus geen zak-effect. Wel kruipt het tijdens het fietsen iets omhoog.

Dames short van Sportful

Het Sportful Gruppetto broekje bevat een hele dikke zeem. Daardoor heb je een beetje een ‘kontje’ als je naast de fiets staat, maar op het zadel ben je er blij mee. Ook na 180 kilometer heb ik in ieder geval geen zadelpijn als ik dit short aantrek.

Wielerhandschoentjes

Bij het setje heb ik ook de handschoentjes van Sportful Gruppetto gekocht. Ook die zitten als gegoten. De stof is dun en elastisch en bij de duim zit badstof wat ik erg fijn vind. Alleen had de padding bij de handpalm dikker gemogen. Zeker bij een langere rit krijg ik toch wat last van de druk van het stuur, iets wat ik bijvoorbeeld niet heb met mijn Giro handschoentjes. Dat neemt niet weg dat ik de handschoentjes vaak aantrek.

Dit setje is nog best betaalbaar. Het wielershirt kost € 72,95, het short € 72,95 en de handschoentjes € 27,95.

Volg deze blog
Janneke Scheepers van Zijwielrent.nl
Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

More Posts

Op weg naar The Ride 2024 | Why Tell Me Why

Review: Kalkman sportvoeding: good energy!

5 leuke vrouwen om te volgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024