Fashion

Nieuw: Zijwielrent fietskleding van AGU

Zijwielrent kleding Summer
Geschreven door Janneke Scheepers

Superblij ben ik met de nieuwe Zijwielrent.nl fietskleding voor dames. Topkwaliteit fietsshirts en broeken van de elitelijn van het Nederlandse merk AGU.

Laatste update: 21 december 2020

Ik ben al een tijdje erg enthousiast over de nieuwe richting die AGU is ingeslagen, met prachtige designs en een hele mooie kwaliteit fietskleding. Ook vind ik het leuk dat AGU een Nederlands merk is, dat haar wielerkleding laat vervaardigen in Italië. De keuze voor AGU lag daarom voor de hand.

De nieuwe Zijwielrent fietskleding is gebaseerd op de elitelijn van AGU: super kwaliteit kleding, heel zacht en ademend met gelaserde naadloze mouwtjes en bibmodel broeken met topzemen. Uiteraard alles uitgevoerd in damessnit.

Twee designs wielershirts, één broek

De Zijwielrent wielershirts zijn verkrijgbaar in twee designs: ‘Classic’ en ‘Summer’. Beide varianten passen bij de Zijwielrent bib fietsbroek. Bijpassende handschoentjes, sokken en een windstopper body maken de outfit helemaal compleet!

De pasvorm van zowel de broeken als de shirts is normaal: als je voor je normale kleding maat M hebt, kun je deze fietskleding ook prima in maat M bestellen. De fietsbroeken kosten 69 euro en de wielershirts 59 euro. Je kunt ze bestellen in de shop.

Naar de shop

Over de auteur

Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Daarom ben ik de website Zijwielrent.nl gestart. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.