Triple crankset voor damesracefiets

Nieuwe triple crankset

Zojuist terug van een weekendtrip in Boedapest en voor het donker nog even mijn nieuwe triple crankset uitproberen. Wat fietst dat fantastisch!

Ik was al blij met mijn aangepaste compact crankset maar met deze triple heb ik helemaal veel keuze uit fijne versnellingen. Het middenblad ga ik op het vlakke het meest gebruiken, dat heb ik al gemerkt. Maar daarstraks heb ik nog even flink de wind in de rug gehad. Hop, het buitenblad erop en dat gaat als een speer!

Triple binnenblad

Het kleinste verzet op het binnenblad ook nog even uitgeprobeerd. Wat ga ik daar veel plezier van hebben straks tijdens mijn fietsvakantie in de Dolomieten en Italiaanse Alpen. Als ik daarmee die Dolomieten niet over kom, weet ik het ook niet meer (sprak zij overmoedig).

Lees of een triple crankset op je racefiets ook iets voor jou is.

Volg deze blog
Janneke Scheepers van Zijwielrent.nl
Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

More Posts

Op weg naar The Ride 2024 | Why Tell Me Why

Review: Kalkman sportvoeding: good energy!

5 leuke vrouwen om te volgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024