Amstel Gold Race Team Zijwielrent

Rijd Amstel Gold Race 2017 met Team Zijwielrent.nl

AGR-fans opgelet, Zijwielrent.nl fietst op 15 april 2017 de Amstel Gold Race tour met twee teams. Je bent van harte welkom om aan te sluiten! Kies uit diverse afstanden van 60 tot 240 kilometer.

De Amstel Gold Race tour is een van de populairste wielertochten in Nederland. Het is een prachtige tocht door Zuid-Limburg met bekende beklimmingen als de Cauberg, de Keutenberg en de Fromberg. Een ideale mijlpaal om tijdens of na de winter naartoe te werken.

amstel_goldrace

Welke afstand en hoe hard moet ik fietsen met team Zijwielrent.nl?

Dat mag je zelf kiezen. Als team hoef je niet bij elkaar te blijven. Je kunt de volgende afstanden rijden: 60, 100, 125, 150, 200 en 240 kilometer. De afstand kies je zodra je inschrijft en kun je later nog wijzigen.

Je bepaalt ook je eigen tempo. Het gaat niet om de prestatie, al is deze tocht door het heuvelland wel een uitdaging. Als je maar plezier hebt!

Hoe en tot wanneer kan ik me inschrijven ?

Je kunt je tot 31 oktober 2017 inschrijven via Amstel.nl, je moet wel even een account aanmaken of inloggen.

Stuur mij vervolgens een berichtje dat je een uitnodiging wilt ontvangen om lid te worden van het team. Er zijn dit jaar twee teams: Zijwielrent.nl (daarvan ben ik de team captain) en Zijwielrent.nl II (daarvan is Bart de team captain). Elk team heeft een deelnamelimiet van maximaal 30 leden, dat is een nieuwe regel van de AGR. We vullen de teams op volgorde van aanmelding.

Het maakt niet uit in welke van deze twee teams je zit, ik zie het als één grote groep. Ontmoet de andere teamleden in de AGR 2017 Zijwielrent.nl groep op Facebook en natuurlijk tijdens de toertocht zelf.

Wat kost deelname aan de Amstel Gold Race en hoe zit het met inloten?

Deelname aan de AGR kost € 46,-. Je betaalt pas zodra je bent ingeloot. Als je bij één van de twee Zijwielrent.nl teams bent aangesloten, maak je meer kans om ingeloot te worden. Want als één lid is ingeloot, is meteen het hele team ‘binnen’. Hoe groter het team, hoe meer kans om ingeloot te worden. Inschrijven is gratis.

amstel_gold_race_zijwielrent

Spreken we ergens af om samen te starten?

’s Ochtends spreken we af bij de Amstel Gold Race Xperience in Valkenburg. Wie wil kan dan gezamenlijk starten. Na afloop ontmoeten we elkaar weer in de tent op het finish festival. Tijdens de tocht zelf zal ieder gewoon zijn/haar eigen tempo rijden.

Is er teamkleding beschikbaar?

Er is een Team Zijwielrent.nl tenue. Je kunt nog bestellen tot 13 oktober 2016. Als je daarna nog graag iets wilt bestellen, laat het gewoon even weten. Wij verzamelen de aanvragen en zodra we er voldoende hebben, plaatsen we weer een bestelling.

amstel_gold_zijwielrent2

Hoe houden we contact met elkaar?

Ik heb een besloten groep aangemaakt op Facebook. Als je na je inschrijving lid wordt van deze groep, kunnen we makkelijk overleggen en afspraken maken. Hier vind je de besloten groep.

Meld je dus gerust aan. De Amstel Gold Race is een prachtige tocht en samen is het nog gezelliger, dus dat kan niet stuk. Hopelijk tot ziens tijdens deze tocht!

Volg deze blog
Janneke Scheepers van Zijwielrent.nl
Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

More Posts

Leatt Endurance 4.0 fietshelm: een fijne offroad reisgenoot

Ben jij ook klaar voor de Amstel Gold Race?

IRIS & Komoot organiseren opnieuw Women’s Weekenders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024