Amstel Gold Race Zijwielrent.nl

Team Zijwielrent.nl ingeloot voor AGR 2016

Team Zijwielrent.nl is ingeloot voor deelname aan de Amstel Gold Race op 16 april 2016. De vijftig wielrenners en wielrensters die zich bij het team hebben aangemeld, hebben allemaal groen licht gekregen om de tocht in Zuid-Limburg te fietsen.
Gekozen AGR routes

Ik was benieuwd welke afstanden het meest gekozen zijn binnen het team. De route van 150 kilometer blijkt het meest populair: meer dan de helft van de teamleden heeft deze afstand gekozen. Ook vaak gekozen is de 100 kilometer lange route van de AGR.

Routes van Team Zijwielrent.nl AGR

Zijwielrennen

Team Zijwielrent.nl is een leuke, evenwichtige mix geworden van vrouwen en mannen uit alle hoeken van het land. Niet onterecht werd op Facebook al een nieuwe teamnaam geopperd: ‘Zijwielrennen’. Ik moet daar nog even over nadenken ;-).

Verdeling mannen vrouwen in Team Zijwielrent.nl

Trots op dit team

Ik ben heel trots op dit team, wat een verrassing dat zoveel renners zich hebben aangemeld. Nu we met zo’n grote groep ingeloot zijn, is een tenue een haalbare optie. Ook kunnen we elkaar de hele winter aansporen en op de hoogte houden van onze trainingsvorderingen. Genoeg om naar uit te kijken dus. Ik heb er veel zin in!

Oproep aan alle teamleden: Heb je de besloten groep van Team Zijwielrent.nl op Facebook al gevonden? Meld je aan en maak kennis met de rest van het team!

Volg deze blog
Janneke Scheepers van Zijwielrent.nl
Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

More Posts

Een heerlijk fietsweekend bij Landal GreenParks Natuurdorp Suyderoogh

Review LaFuga zomerset WIT!

Nature is Bike – La Bikepacking – Bikepacking en région Maine-et-Loire

2 reacties

  1. Hoi Janneke,
    Ik ben een vriendinnetje van Carola Peters en zou ook graag nog mee willen doen met de Amstel Gold Race. Zag dat inschrijven via een team nog kan, maar dan heb je de teamcode/sponsorcode nodig. Zou ik nog mee kunnen doen en zoja wat is de code? hartelijk dank en vr grt Liesbeth Kager

  2. Helaas Liesbeth, ik moet je teleurstellen. De organisatie van de Amstel Gold Race heeft me zojuist het volgende bericht gestuurd: “De code is alleen bedoeld voor bedrijventeams en sponsorteam. Het is helaas niet meer mogelijk om aan vriendenteams nog deelnemers toe te voegen.” Heel jammer dus! Je kunt je wel aanmelden voor het team Cycling Connects People, zij rijden komende zondag een leuke tocht in Zuid-Limburg (ik rijd ook mee) en ze hebben ook nog andere mooie toerritten op de agenda staan zoals de Ronde van Nijmegen. Zie: https://www.facebook.com/CyclingCPTeam/. Groetjes Janneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024