Logo gemaakt door Tijn Rozemond voor Zijwielrent.nl

Van schets tot logo voor Zijwielrent.nl

De naam 'Zijwielrent' in een wat jolig lettertype: een beter logo kon ik niet verzinnen toen ik in maart 2015 startte met deze blog. Schrijven is één ding, een logo ontwerpen iets heel anders.

Met dit zelfbedachte logo ging mijn wielerblog de eerste maanden door het leven:

zij_wielrent_logo

Dat kon beter, maar hoe?

Logo door Tijn Rozemond

Gelukkig schoot Tijn Rozemond, een bevriend grafisch ontwerper, me te hulp. Hij wilde voor mij wel een logo ontwerpen. Ik noemde een paar steekwoorden om hem op weg te helpen: sportief, levenslust, kleur, energie, (re)creatief.

Tijn heeft precies aangevoeld wat ik bedoelde, want zijn ontwerp was meteen in de roos. Wat een verschil:

zij_wielrent_mobile_logo

Het is zo leuk om een ‘echt’ beeldmerk te hebben dat precies past bij hoe ik het wielrennen beleef. Ik ben er heel blij mee. Tijn, bedankt!

Bekijk meer ontwerpen van Tijn op www.tijnrozemond.nl.

Volg deze blog
Janneke Scheepers van Zijwielrent.nl
Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

More Posts

Op weg naar The Ride 2024 | Why Tell Me Why

Review: Kalkman sportvoeding: good energy!

5 leuke vrouwen om te volgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024