Fietsverhalen

Van schets tot logo voor Zijwielrent.nl

De naam ‘Zijwielrent’ in een wat jolig lettertype: een beter logo kon ik niet verzinnen toen ik in maart 2015 startte met deze blog. Schrijven is één ding, een logo ontwerpen iets heel anders.

Laatste update: 23 januari 2016

Met dit zelfbedachte logo ging mijn wielerblog de eerste maanden door het leven:

zij_wielrent_logo

Dat kon beter, maar hoe?

Logo door Tijn Rozemond

Gelukkig schoot Tijn Rozemond, een bevriend grafisch ontwerper, me te hulp. Hij wilde voor mij wel een logo ontwerpen. Ik noemde een paar steekwoorden om hem op weg te helpen: sportief, levenslust, kleur, energie, (re)creatief.

Tijn heeft precies aangevoeld wat ik bedoelde, want zijn ontwerp was meteen in de roos. Wat een verschil:

zij_wielrent_mobile_logo

Het is zo leuk om een ‘echt’ beeldmerk te hebben dat precies past bij hoe ik het wielrennen beleef. Ik ben er heel blij mee. Tijn, bedankt!

Bekijk meer ontwerpen van Tijn op www.tijnrozemond.nl.

Volg deze blog©Zijwielrent.nl

Over de auteur

Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Daarom ben ik de website Zijwielrent.nl gestart. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.