Paarsrode wielerkleding

Wielerkleding en racefiets in dezelfde kleur

Supertrots ben ik op mijn Trek Madone 3.1 uit 2012. Het is een mooie en stoere damesracefiets waar een passende outfit bij hoort. Probleem: mijn fiets heeft accenten in een onmogelijke kleur.

Het is een complexe mix tussen bordeauxrood en paarsbruin. Zie daar maar eens mooie wielerkleding bij te vinden. Ondanks een fanatieke speurtocht op internet is dat niet gelukt.

Als je pech hebt, is jouw kleur nergens te vinden. 
Je moet ook maar net mazzel hebben met de collecties van de wielerkledingmerken. Het ene jaar is oranje helemaal je-van-het, het andere jaar azuurblauw. En als je pech hebt, is jouw kleur jarenlang nergens te verkrijgen. Een luxeprobleem van jewelste.

Helm van Giro

Wielerkleding voor dames in paarsJe kunt je voorstellen dat ik blij (en verrast) was toen de Amerikaanse fietshelmproducent Giro twee jaar geleden ineens een bordeauxrood-paarsbruine helm op de markt bracht. Precies in de kleur van mijn fiets. Mét bijpassende handschoenen. Die heb ik dus meteen aangeschaft.

Gecombineerd met een wit/zwart wielershirt match ik nu precies met de kleuren van mijn racefiets en daar word ik erg blij van.

Wielerkleding van Giordana

Vorige week spotte ik trouwens een bib van Giordana met een paarse kleur die gevaarlijk dicht in de buurt komen van ‘mijn’ bordeauxrood-paarsbruin. Die kan ik eigenlijk niet aan me voorbij laten gaan… Maar ik heb al drie zomerfietsbroeken! Wat te doen…

Volg deze blog
Janneke Scheepers van Zijwielrent.nl
Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

More Posts

Fietsen in Emilia-Romagna tijdens de Nove Colli

INTRODUCTIE NIEUWE LIV LANGMA RACEFIETS

Fietsen in Flevoland: Landal GreenParks Waterparc Veluwemeer

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024