Fietsverhalen

Win: gratis kaarten Strongher Festival

Strongher festival
Janneke Scheepers
Geschreven door Janneke Scheepers

Het Strongher festival barst los op 4 september en Team Zijwielrent.nl fietst mee! Meld je aan als teamlid en maak kans op één van de vijf gratis kaarten die ik mag verloten.

Wat is het Strongher Festival?

Tijdens het Strongher festival op 4 september 2016 komen wielrensters uit heel Nederland bij elkaar om samen een mooie route te rijden rond en op de Utrechtse Heuvelrug. Er zijn drie afstanden om uit te kiezen: 145, 85 en 45 kilometer. Strongher is een initiatief van Marianne Vos.

Welke afstand rijdt Team Zijwielrent en hoe hard gaan we?

Team Zijwielrent.nl rijdt de 85 kilometer route. We rijden als een groep, waarbij geldt: samen uit, samen thuis. Het is een sociale rit en dus zullen we het tempo aanpassen aan de langzaamste in de groep: de gezelligheid staat voorop! Na de tocht is er een gezellig finish festival met DJ’s, workshops en natuurlijk drankjes om te proosten op de tocht.

Wat kost het om deel te nemen?

Deelname aan het Strongher festival kost € 22,50. Maar… ik mag 5 vrijkaarten weggeven!

Waar kan ik me aanmelden?

Wil je met Team Zijwielrent.nl meerijden? Meld je dan aan op de eventpagina die ik hiervoor heb aangemaakt op Facebook. Je maakt dan kans op één van de 5 vrijkaarten die ik verloot op 1 augustus 2016. Heb je geen Facebook? Stuur me even een berichtje dat je mee wilt fietsen.

Ik hoop je te zien op 4 september in Utrecht!

Volg deze blog©Zijwielrent.nl

Over de auteur

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Daarom ben ik de website Zijwielrent.nl gestart. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

1 reactie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.