Wielrennen route kempen

Kempentocht en Zijwielrent.nl in de krant

En zo sta je ineens in de krant! Het Eindhovens Dagblad heeft in de editie van zaterdag 13 augustus 2016 een mooi artikel gewijd aan de Team CCP / Zijwielrent.nl Kempentocht en aan mijn blog.

Let op: wegens de grote belangstelling is aanmelden voor deze tocht per 21-8-2016 niet meer mogelijk. Wil je graag op de hoogte worden gehouden van toekomstige fietsactiviteiten die ik organiseer, volg dan deze blog.

Volg deze blog
Janneke Scheepers van Zijwielrent.nl
Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

More Posts

Een heerlijk fietsweekend bij Landal GreenParks Natuurdorp Suyderoogh

Review LaFuga zomerset WIT!

Nature is Bike – La Bikepacking – Bikepacking en région Maine-et-Loire

3 reacties

 1. Hoi Janneke en Bart,
  Wat een heerlijke tocht vandaag ik schrijf het hier nog maar eens maar ik heb ook nog een vraag.
  Er zijn best wel wat foto’s gemaakt komen die op de site en zo ja zijn die dan te downloaden?

  Groetjes De oude Theo.

   1. Hallo Janneke alvast heel erg veel dank voor de link naar de foto’s en natuurlijk houd ik de blog in het oog want ik wil er niets van missen en………… bij leven en welzijn ben ik er volgende keer weer bij.
    Groetjes Theo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024