IRIS, Outroverts, nieuwe collectie, fietskleding

IRIS – I Ride In Style lanceert nieuwe collectie: The Outroverts

Zoals we al jaren gewend zijn van oud-prof Iris Slappendel is ook haar nieuwe collectie een absoluut fashion statement. De nieuwe collectie van IRIS – I Ride In Style is getiteld ‘The Outroverts’. De collectie doet haar naam eer aan, want het is er eentje die letterlijk knalt! Even een quote: Nobody is just one thing, your unique parts are what make you pop. Rip up the rulebook and ride your way

IRIS - I Ride in Style nieuwe collectie, the outroverts

Shirts – Bibs and more

In de nieuwe collectie, die zaterdag 16 maart feestelijk werd gelanceerd, zie je de kenmerkende felle kleuren en soms eclectische patronen terug die we van dit merk gewend zijn. Voor veel vrouwen is dit een ‘you either love it or hate it’. De collectie is 100% made in Europe.

Shirts

De collectie bestaat uit drie verschillende shirts, elk met een eigen naam en andere eigenschappen. Het Pascal shirt is lichtgewicht en is bedoeld voor de snelle, race rijdster. Qim, het middelste jersey in de onderstaande galerij is van 91% gerecycled polyester en deze is net even wat langer zodat ie niet opkruipt tot je navel. De ‘Mika’ inspireert je om te gaan ‘dansen op de pedalen’, zoals Iris het zelf omschrijft. Het design van alle shirts is uniek en heeft een knipoog naar de natuur, maar ook naar ‘our ever changing selves’ zoals bij het ‘QIM’ jersey.

One short – that’s enough

Een goede bib vinden, dat is voor veel vrouwen een uitdaging. IRIS staat bekend om de goede bibshorts en ook in de nieuwe collectie vind je er eentje die je nooit meer weg wilt doen. Dit is een ‘Escape’ bib short, deze is gemaakt voor avonturen op of naast de weg. Een handig zakje op de zijkant waar je je telefoon of een reepje in kwijt kunt helpt daar bij. Een paars accent zorgt voor net even een andere touch. Ook handig: de bretels die je los kunt klikken op je rug, zodat je niet zo loopt te hannessen met je kleding tijdens een sanitaire stop.

Gilet, petje en sokken om het af te maken

Wil je helemaal stylish voor de dag komen, dan is er ook een fijn gilet, een petje en uiteraard heerlijke sokken om de collectie af te maken. Het gilet is fel geel gekleurd, zodat je ook goed zichtbaar bent. De collectie het niet voor niets ’the outroverts’. Ook de sokken zijn lekker kleurrijk, met grotere blokken blauw, lila en geel.

Meer info en prijzen vind je op de website van IRIS

Meer fashion? klik dan hier

Redactie Zijwielrent.nl

More Posts

Review LaFuga zomerset WIT!

Nature is Bike – La Bikepacking – Bikepacking en région Maine-et-Loire

Review EKOï C4 racefietsschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024