Heb je een vraag, opmerking of wil je Zijwielrent wielerkleding bestellen? Stuur me een bericht!

14 reacties

 1. Hoi Janneke, ik wil graag de 130km lente route vanuit Breda gaan rijden. Maar de bijstaande gpx is van de 80km. Zou je mij de gpx van de 130km willen sturen of deze op de site aanpassen als je blieft. Alvast super bedankt!!

 2. Hallo Janneke,
  Heb deze route gedownload, echter wanneer ik deze open met GPX viewer geeft deze aan dat er geen “gpx points op de file zijn”.
  Op de kaart tekent het programma wel de route in.
  Als jij de GPX route hebt mèt ‘points’ hebt zou je me die even willen mailen?
  Bedankt vast voor de moeite,
  sportieve groeten,
  Tonn

 3. Hoi Janneke,
  Nog even een aanvulling:
  Ook bij de route “Veelzijdige Kempen” heb ik hetzelfde probleem en verzoek.
  Groet,
  Tonn

  1. Dag Tonn, bedankt voor je bericht! Ik vrees dat ik je niet kan helpen hiermee. Als ik het GPX-bestand van route ‘Veelzijdige Kempen’ download en invoer op https://www.gpsvisualizer.com, en de route zichtbaar maak met Google Maps als ondergrond, dan krijg ik de route gewoon te zien. Ik heb deze opmerking niet eerder gekregen van andere gebruikers (en velen hebben de routes al gedownload) Ik weet dan ook niet hoe ik het zou moeten oplossen. Hopelijk vind je toch een manier om de route te kunnen gebruiken! Groetjes Janneke

 4. Hallo,
  Leuk om te lezen, wij willen er in maart naar toe.
  Heb je misschien een goede tip voor de accomodatie (appartement) in Gerona?
  Dank,
  Meep

  1. Dag Meep, leuk dat jullie gaan fietsen in Gerona! Wij hadden een appartement middenin Girona. Ik weet helaas niet meer de straat of naam, maar er zitten veel leuke accommodaties in Girona. Ons appartement had een bergruimte speciaal voor de racefietsen, heel fijn. Misschien als je zoekt naar ‘cyclists welcome’, dat je al enkele leuke (wieler)hotels of -appartementen kunt vinden. Succes en veel voorpret gewenst! Groetjes Janneke

 5. Hoi Janneke,
  Bij het downloaden van de GPX van de Kempische parels route van 125 km krijg ik slechts een klein gedeelte (18,23 km). Zou je dit aan kunnen passen? Andere routes krijg ik wel in z’n geheel.
  Alvast bedankt!
  Groetjes,
  Suzan

 6. Beste,

  Hoop dat alles goed gaat!

  Graag stel ik mijzelf voor, ik ben Rebecca en ik ben werkzaam bij TradeTracker als accountmanager. TradeTracker verzorgt affiliate marketingcampagnes voor meer dan 2.000 verschillende webshops in Nederland.
  Indien jij nog niet bekend bent met affiliate marketing dan zal ik dat hieronder uitgebreid uitleggen. Maar voordat ik een heel lang verhaal ophang, zal ik direct met mijn vraag komen. Ik ben benieuwd of het voor jullie interessant is om deel te nemen aan ons affiliate programma als publisher?

  Ik heb namelijk een paar interessante campagnes waarbij ik jullie graag zou willen aanmelden! Mochten jullie willen weten welke adverteerders dit zijn of wat affiliate marketing precies inhoudt, laat het mij weten.
  Mochten jullie interesse hebben in een deelname aan ons affiliateprogramma, dan is aanmelden mogelijk via de volgende link: https://affiliate.tradetracker.com/portal/affiliateSignup?loc=en_GB#

  Ik denk dat we samen iets moois kunnen opzetten!

  Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, mail of bel dan gerust. Ik sta jullie graag te woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.