Racefietsen

Damesracefietsen 2018: de Mooiste, Lichtste en de Snelste

De damesracefiets modellen 2018 staan weer in de winkels. Ik heb 11 bijzondere modellen in deze gallery gezet. Blader door de selectie door bovenaan op de rode knop ‘Volgende’ te klikken. Onder de foto’s vertel ik waarom ik juist deze racefietsen de moeite waard vind. Veel kijkplezier!
.

Endurance damesracefiets Canyon 2018

De Mooiste: Canyon Endurance WMN CF SL Disk 8.0 Aero

Snel, krachtig, opvallend: deze Canyon heeft alles wat ik mooi vind aan een racefiets. Een endurance frame wordt hier gecombineerd met aerodynamische eigenschappen. Stuur en stuurpen zijn met elkaar versmolten tot een gestroomlijnd geheel.

De prachtige Reynolds Assault wielen met hoge velgen zorgen voor extra aerodynamisch voordeel. Dan heb ik het nog niet over de Shimano Ultegra Di2 (elektrisch schakelen!) groep én schijfremmen. Voor € 4.199,- krijg je zo heel wat fietsplezier. Ik denk: lange snelle ritten op de vlakke weg, genieten!

Over de auteur

Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

5 Reacties

  • Ik mis de nieuwe Liv Langma in het rijtje! Waaronder de disc pro. Mooi ferrari rood met schijfremmen en afgemonteerd ultegra. Weegt nog geen 700 gram!

      • Hoi Corine, goede tip! Die fiets heb ik gezien op Bike Motion en ik vond ‘m meteen heel mooi. Toen ik dit overzicht maakte, stond hij nog niet op de website van Liv. Maar inderdaad, hij hoort er wel in thuis. Daarom heb ik ‘m toegevoegd aan de gallery!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.