Mooiste momenten van mijn fietsjaar 2017

Het jaar 2017 was op fietsgebied voor mij zo memorabel, dat is niet eenvoudig te beschrijven. Daarom heb ik de indrukwekkendste momenten, van Milan-San Remo tot de Marmotte Pyreneeën, verzameld in dit filmpje. Hieronder vind je de verhalen die ik erover heb geschreven.

 • Zijwielrent / CCP LenteTocht Breda 2017, verslag van een prachtige fietsdag in en rond Breda.
 • Dit moment was een dieptepunt maar mag niet ontbreken in dit rijtje: de val van Bart tijdens de Klimclassic op 27 mei 2017, waarbij hij zijn heup brak.
 • Mijn deelname aan Milan-San Remo, een loodzware rit van 295 kilometer in de zinderende hitte.
 • Mijn tweede keer La Marmotte Alpen, waar ik samen met mijn fietsmaatje over de finish ging.
 • La Marmotte Pyreneeën is een nieuwe, zware granfondo waar ik een gouden tijd reed.
 • Moeke’s Monsterrit was een geweldige tocht van 288 kilometer, die net zozeer draaide om vriendschap en samenwerking als om de extreme afstand.

Wat een onvergetelijk jaar was dit. Bedankt dat je met me mee bent gereisd. Tot in 2018!


Volg deze blog

Janneke Scheepers van Zijwielrent.nl
Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

More Posts

Review LaFuga zomerset WIT!

Nature is Bike – La Bikepacking – Bikepacking en région Maine-et-Loire

Review EKOï C4 racefietsschoenen

10 reacties

 1. Top Janneke, mooie foto reportage. Fijne Feestdagen. En een gezond ,gelukkig maar vooral sportief 2018 met alles wat je van plan bent te gaan doen.

 2. Mooi om op terug te kijken. Gelukkig overheersen de hoogtepunten, met het beste hoogtepunt het herstel van Bart.
  Op naar een mooi en gezond 2018!

 3. Nieuwe jaar goed begonnen met de oliebollen rit en nog enkele toppers in het vooruitzicht. Was leuk om jou en Bart weer te zien, hopelijk zien we elkaar weer bij de lente tocht en dan op een Fondriest en ietsje slanker.

  Groetjes Peter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024