Fietsverhalen

Mooiste momenten van mijn fietsjaar 2017

Het jaar 2017 was op fietsgebied voor mij zo memorabel, dat is niet eenvoudig te beschrijven. Daarom heb ik de indrukwekkendste momenten, van Milan-San Remo tot de Marmotte Pyreneeën, verzameld in dit filmpje. Hieronder vind je de verhalen die ik erover heb geschreven.

  • Zijwielrent / CCP LenteTocht Breda 2017, verslag van een prachtige fietsdag in en rond Breda.
  • Dit moment was een dieptepunt maar mag niet ontbreken in dit rijtje: de val van Bart tijdens de Klimclassic op 27 mei 2017, waarbij hij zijn heup brak.
  • Mijn deelname aan Milan-San Remo, een loodzware rit van 295 kilometer in de zinderende hitte.
  • Mijn tweede keer La Marmotte Alpen, waar ik samen met mijn fietsmaatje over de finish ging.
  • La Marmotte Pyreneeën is een nieuwe, zware granfondo waar ik een gouden tijd reed.
  • Moeke’s Monsterrit was een geweldige tocht van 288 kilometer, die net zozeer draaide om vriendschap en samenwerking als om de extreme afstand.

Wat een onvergetelijk jaar was dit. Bedankt dat je met me mee bent gereisd. Tot in 2018!


Volg deze blog

Over de auteur

Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

10 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.