Even voorstellen: Joleen Jansen

Hallo! 

Mijn naam is Joleen Jansen, 39 jaar, eigenaar van Durven en Doen | Motivatie en Communicatie Trainingen, trouwambtenaar alias De Bruisende Babs en gek van wielrennen. Komend jaar ga ik samen met mijn man Bas Granfondo La Marmotte fietsen en ik ga jullie de komende maanden meenemen in mijn voorbereiding daarnaartoe. 

Dilemma 1: Nooit meer een lekke band of altijd wind mee? 

Doe mij maar lekker wind mee. Zeker in deze tijd van het jaar kan ik de wind wel eens vervloeken en eerlijk is eerlijk; ik rijd zelden lek dus als het dan eens gebeurd vind ik dat niet zo’n ramp.

Dilemma 2: Berg op fietsen of Wind tegen? 

Tsja met het oog op La Marmotte kan ik hier natuurlijk niet anders zeggen dan berg op. Ik moet zeggen dat ik voorheen meer van de lange tochten door de polder was, maar doordat ik nu de heuvels bewust op zoek kan ik van zo’n klim echt genieten. En dan met name het moment dat ik weer naar beneden mag 😊

Dilemma 3: Stoempen of hoge trapfrequentie?  

Hoge trapfrequentie! Heerlijk lekker licht trappen en het punt op zoeken dat je net niet gaat ‘wipperen’ op je zadel. Soms zie ik mensen zó zwaar trappen dat ik er zelf bijna zere knieën van krijg.

Dilemma 4: Sokken over of onder je lange broek/beenstukken?

Eroverheen uiteraard. We moeten toch een beetje gesoigneerd op de fiets zitten he? Overigens zijn mijn sokken in de winter iets minder flitsend om het simpele feit dat een goede, warme, lekker zittende sok niet zo makkelijk te vinden is (vind ik) en ik blij ben dat ik 2 paar heb. 

Dilemma 5: Altijd in een Witte fietsbroek fietsen of een broek die net 1 maatje te klein is?

Das een makkelijke, doe mij maar een maatje kleiner. Een witte fietsbroek… er zijn er maar weinig die dat kunnen hebben en ik ken mijn grens 😉

Joleen op de Alpe dhuez

En mijn quote wat ik op alles toepas is: ‘je kan beter spijt hebben van de dingen die je wél hebt gedaan dan van de dingen die je níet hebt gedaan’

Groetjes Joleen!

Joleen op de Alpe dhuez
Joleen Jansen

More Posts

Leatt Endurance 4.0 fietshelm: een fijne offroad reisgenoot

Ben jij ook klaar voor de Amstel Gold Race?

IRIS & Komoot organiseren opnieuw Women’s Weekenders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024