Twister Rides en ZijWielrent organiseren samen met TENUE des Femmes een social ride op Internationale Vrouwendag!

8 maart is het internationale vrouwendag. Op deze dag staan we stil bij de emancipatie van vrouwen in onze samenleving. Als platform voor vrouwen op de fiets willen we bij ZijWielrent een beetje extra aandacht schenken aan deze gave dag. Daarom gaan we iets tofs doen. In samenwerking met Twister Rides én met TENUE des Femmes organiseren we op 8 maart 2024 om 13:00 een social ride die begint en eindigt bij Fixed Gear Coffee in Valkenburg. Deze hotspot is het ideale start-en-finishpunt voor onze rit en eigenlijk voor vele mooie routes in het Zuid-Limburgse land.

Hoe ziet het eruit?

We ontvangen je graag vanaf 13:00 bij Fixed Gear Coffee. Daar staat een heerlijke kop koffie (cappuccino / latte macchiato mag natuurlijk ook) of thee op je te wachten met iets lekkers. Brian en Shivani zorgen er al jaren voor dat iedereen zich welkom voelt in deze fijne koffiezaak onderaan de bekende Cauberg.

Aenea Bisschops van Twister Rides is de ‘ride leader’ van de dag. Zij organiseert al enkele jaren samen met tweelingzus Leandra (ook wel bekend als ‘Happiestcycling’ op instagram) social rides. Zoals ze zelf zegt: ‘Open to all womxn & strictly no drop-policy’. Dus iedereen is welkom en je komt altijd samen thuis.

We vertrekken rond 13:30 voor een mooi rondje. Aenea heeft een leuke rit uitgestippeld van ongeveer 50 kilometer door het Limburgse land. Wees gerust, die nare kuitenbijters als de Keutenberg zijn uit de route gelaten. Tijdens de rit word jij mooi op de foto vastgelegd door onze fotografe.

Bij terugkomst ontvang je een heel mooi paar casual fietssokken van Le Patron en we hebben daarnaast nóg een mooie verrassing voor je.

Helemaal in vrouwelijke stijl met een limited edition TENUE des Femmes shirt

Speciaal voor deze rit hebben wij ook hét fietskledingmerk voor vrouwen, TENUE des Femmes, aangesloten. Niet alleen vieren zij op 8 maart hun verjaardag, zij hebben ook een Limited Edition shirt, dat speciaal ontworpen is voor Internationale Vrouwendag. Wat extra leuk is: als je meedoet aan onze social ride, kun je helemaal shinen in dit mooie shirt, want je kunt het tegelijk met jouw ticket aanschaffen (tegen een prijs die jij niet kunt laten lopen).

Social Ride Internationale Vrouwendag in het kort:

  • Wat: Social Ride Internationale Vrouwendag
  • wanneer: 8/3/24 – 13:00
  • waar: Fixed Gear Coffee – Valkenburg – Limburg
  • Route: 50 kilometer met een paar klimmetjes – beginner friendly – samen uit, samen thuis
  • Kosten: €12,50 inclusief koffie, iets lekkers, een leuke attentie en een extra verrassing. Wil je ook een TENUE des Femmes shirt? Dan heb je voor €55 het shirt met korte mouwen en voor €65 het shirt met lange mouwen.
  • Handig: neem altijd een binnenbandje en een pompje mee, voor als je onderweg lek rijdt. Zorg ook dat je fiets in veilige staat is. Helm is verplicht.

Inschrijven kan door te klikken op deze link.

Redactie Zijwielrent.nl

More Posts

Fietsen in Emilia-Romagna tijdens de Nove Colli

INTRODUCTIE NIEUWE LIV LANGMA RACEFIETS

Fietsen in Flevoland: Landal GreenParks Waterparc Veluwemeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024