Fijne feestdagen namens heel ZijWielrent.nl

Het is de laatste week van het jaar. Namens ons allemaal wensen we jou heel fijne feestdagen en een geweldig (fietsjaar) 2024. Aan ons de schone taak om jou voor volgend jaar weer te inspireren om te gaan wielrennen, gravelbiken, mountainbiken, of gewoon te gaan fietsen. Het maakt eigenlijk niet uit, als je maar gaat. Eddy Merckx verwoordde het ooit: ‘Rijd zo veel of zo weinig, zo lang of zo kort als je maar wilt. Maar Rijd! En dat kunnen we alleen maar onderstrepen. De hobby (of sport) wielrennen is zó leuk, dat moet je gewoon ervaren. Voor 2024 hebben we in ieder geval mooie plannen. We zetten even een paar dingen op een rijtje.

Samenwerking CyclingDestination.cc

Wellicht dat je het had gezien, maar we werken sinds korte tijd actief samen met Cycling Destination. Dit platform richt zich volledig op fietstoerisme en je vindt er allerlei artikelen met informatie en inspiratie voor jouw volgende fietsavontuur. Van racefietsroutes in Nederland, tot aan de meer extreme bikepacking-gravelavonturen. Het voordeel van deze samenwerking is dat we samen op kunnen trekken en meer reiscontent voor jou kunnen maken. De eerste resultaten? Een samenwerking met Landal GreenParks, waarbij we in twaalf maanden, in twaalf provincies in totaal twaalf parken bezoeken en van daaruit routes gaan maken. Gaaf toch?

Méer Inspirerende Verhalen

Je hebt vast en zeker al de blog van Astrid gelezen over haar voorbereiding op The Ride in 2024. Dit is een van de eerste verhalen met die insteek, ook om jou te inspireren om zelf zo’n gave (maar zware) uitdaging aan te gaan. Op de achtergrond werken we nog aan twee andere content series, waarover later meer. Ook die hebben als insteek om je meer te laten zien over het plezier van fietsen. Niet alleen voor dames, maar eigenlijk voor iedereen.

Fiets en schrijf jij mee?

Op dit moment bestaat de redactie en het blogger team van ZijWielrent.nl uit 6 gastbloggers. We willen in 2024 dat team gaan uitbreiden, met meer enthousiaste fietsende vrouwen die over fietsen schrijven en/of leuke content willen maken. Heb jij mooie plannen of ga je bijvoorbeeld net weer beginnen na een langere periode niet fietsen? Of begin je uberhaupt net met fietsen? Wij geven jou het podium om je verhaal te delen, om zo andere dames te inspireren.

Meer weten? stuur een berichtje naar info@zijwielrent.nl en join the club.

Voor nu nogmaals fijne feestdagen en een gelukkig 2024. Wherever you may be!

Redactie Zijwielrent.nl

More Posts

Fietsen in Emilia-Romagna tijdens de Nove Colli

INTRODUCTIE NIEUWE LIV LANGMA RACEFIETS

Fietsen in Flevoland: Landal GreenParks Waterparc Veluwemeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024