LAZER’S NIEUWE LICHTE Z1 KINETICORE HELM

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe, lichte helm voor jouw fietsritjes? Lazer’s nieuwe lichte Z1 kineticore helm is perfect voor wie een superlichte helm wil, maar toch goed beschermd wil zijn. Deze helm is niet alleen licht, maar heeft ook goede ventilatie. Hij voldoet aan belangrijke veiligheidsnormen en heeft extra bescherming tegen een botsing waarbij je ook zij-impact hebt..

Oude bekende in nieuw jasje

Deze helm is gebaseerd op de bekende Z1, gedragen door bekende sporters zoals Andre Greipel. Het behoudt de goede eigenschappen van de Z1 en verbetert deze met Lazer’s eigen KinetiCore technologie. Dit zorgt voor een helm die top beoordeeld is door de Virginia Tech University voor bescherming, inclusief bescherming tegen draaiende botsingen, en weegt maar 220g.

De helm heeft slim geplaatste ventilatieopeningen, speciale ontwerpen voor betere luchtdoorstroming en een comfortabele hoofdband. Je kan ook een Lazer Aeroshell toevoegen om de helm aerodynamischer te maken en te beschermen tegen het weer.

Verbeterde verstelling

De helm heeft het verbeterde Lazer Advanced RollSys systeem. Dit is een wieltje bovenop de helm dat zorgt dat de helm goed past. Het zit bovenop, dus er is mooi ruimte gemaakt voor een (lange) staart of knotje. Ideaal dus voor lang haar.

Andere kenmerken zijn lichtgewicht bandjes van antibacterieel en gerecycled materiaal, wat comfortabel zit. De Z1 KinetiCore heeft speciale gleuven om je bril veilig op te bergen. Je kan ook een LED lampje achterop de helm bevestigen voor betere zichtbaarheid.

De helm heeft een stoer nieuw ontwerp en mooie kleuren, en is verkrijgbaar in maten S, M en L. Gewicht: 220g (maat M CE) Prijs: €249,99

Over Lazer’s KinetiCore technologie: Dit is een nieuwe manier van helmontwerp met meer dan tien jaar onderzoek. Het biedt bescherming bij botsingen vanuit alle richtingen en maakt de helm lichter en beter geventileerd.

Lees ook: Niet te koud om te fietsen

Redactie Zijwielrent.nl

More Posts

Fietsen in Emilia-Romagna tijdens de Nove Colli

INTRODUCTIE NIEUWE LIV LANGMA RACEFIETS

Fietsen in Flevoland: Landal GreenParks Waterparc Veluwemeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024