Fashion

Zijwielrent.nl wielerkleding

Zijwielrent kleding
Geschreven door Janneke Scheepers

Stijlvol, sportief en eigenzinnig, dat is de Zijwielrent.nl wielerkleding. Bekijk hier foto’s van de collectie en bestel de AGU dameswielershirts met 40% korting!

Bekijk voor nog meer voorbeelden het Team Zijwielrent foto-album op Facebook.

Agu dameswielerkleding

Wil je ook in dit herkenbare tenue fietsen? Bestel dan de Zijwielrent teamkleding van het bekende Nederlandse wielerkledingmerk AGU, nu met 40% korting!

Bestel

Over de auteur

Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

4 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.