Fashion

Zijwielrent.nl wielerkleding

Stijlvol en sportief, dat is de Zijwielrent.nl wielerkleding. Wil jij in dit eigenzinnige wielertenue fietsen? Dan is dit je kans want je kunt weer items bestellen!

Tot eind april 2017 verzamelen wij bestellingen voor een nieuwe levering van Zijwielrent.nl wielerkleding. Hieronder vind je de verschillende modellen shirts, broeken en diversen met de prijzen en maattabellen erbij.

Prijzen shirts & windstopper body

Model
1)   Shirt Tech € 45,-
2)   Shirt Performance € 59,-
3)   Shirt Apex € 89,-
4)   Shirt longsleeve € 49,-
5)   Shirt longsleeve gevoerd € 74,-
6)   Windstopper Body € 49,-

Alle shirts zijn te bestellen in drie uitvoeringen: dames snit (A), heren strakke race snit (B), heren losse snit (C).

Prijzen broeken
Model
6)   Broek Performance € 69,-
7)   Broek bib Performance € 69,-
10) Winterbroek gevoerd € 79,-

Maattabel
Dames / Heren

Je hebt de keuze uit 3 zemen: dameszeem (A), heren racezeem (B), heren endurancezeem (C).

Prijzen accessoires

11) Buff € 10,-
12) Handschoentjes met padding en motiverende tekst € 25,-
13)  Sokken € 10,-

Bestelling doorgeven

Wij doen de totale bestelling eind april 2017 de deur uit, dus zorg dat je op tijd je bestelling doorgeeft via info@zijwielrent.nl.

Voorbeeldbestelling

Stel, je wilt damesshirt ‘Performance’ bestellen, samen met broek ‘Performance bib’ met dameszeem en de buff. Dan is je bestelling: 2A + 7A + 11.

Wil je het herenshirt ‘Tech’ met losse snit en de herenbroek ‘Performance’ met endurancezeem, dan is je bestelling: 1C + 6C.

Paskleding

Wil je zeker weten dat de kleding past? Je kunt paskleding in Breda komen passen. Komt dit jou niet goed uit maar wil je toch graag passen, neem dan contact met mij op, dan overleggen we even.

teamzijwielrent_tenue

De Zijwielrent.nl fietskleding is in verschillende maten en pasvormen verkrijgbaar. Ook de heren misstaat het zeker niet!

Vraag & antwoord

Hoe is de pasvorm van de kleding?
De kleding valt normaal, bestel dus geen maatje groter. Tip: pak je favoriete wielershirt, meet dat op en vergelijk met de maten in de maattabellen (zie boven).

Wat is de te verwachten levertijd?
Wij bestellen eind april 2017. De kleding komt naar verwachting vijf weken later binnen.

Sturen jullie de kleding ook op?
Jazeker, we brengen dan wel de verzendkosten in rekening.

Wat voor zeem zit in de wielerbroeken?
Je kunt kiezen uit een endurance dameszeem of twee soorten herenzemen: een dunnere ‘race’-variant en een dikkere ‘endurance’ variant. Van medefietsers die het tenue al hebben, hebben we goede reacties op de zeem gekregen.

Kan ik de kleding ook ruilen of teruggeven?
Dat is niet mogelijk want de kleding wordt speciaal op bestelling gemaakt. Kijk daarom goed naar de maattabel of kom passen voordat je bestelt. Mocht je kleding worden geleverd met productiefouten, dan hoef je die natuurlijk niet af te nemen.

De Zijwielrent.nl bib zit mooi en comfortabel, maar heeft bovenal een erg goede zeem. Na 100 km nog geen spoor van zadelpijn. Het shirt, de ‘race cut’, zit weliswaar strak, maar toch comfortabel. De zakjes op de rug zijn goed bereikbaar en er kan genoeg in. Al met al zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding!”
–  Theo Talboom, Breda

Bestel snel

Wacht niet, bestel snel en fiets binnenkort ook in het fijne Zijwielrent.nl tenue! Geef jouw bestelling door via info@zijwielrent.nl.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Daarom ben ik de website Zijwielrent.nl gestart. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

3 Reacties

Laat een reactie achter