Zijwielrent kleding

Zijwielrent.nl wielerkleding

Stijlvol, sportief en eigenzinnig, dat is de Zijwielrent.nl wielerkleding. Bekijk hier foto's van de collectie en bestel de AGU dameswielershirts met 40% korting!

Bekijk voor nog meer voorbeelden het Team Zijwielrent foto-album op Facebook.

Agu dameswielerkleding

Wil je ook in dit herkenbare tenue fietsen? Bestel dan de Zijwielrent teamkleding van het bekende Nederlandse wielerkledingmerk AGU, nu met 40% korting!

Bestel
Janneke Scheepers van Zijwielrent.nl
Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

More Posts

Leatt Endurance 4.0 fietshelm: een fijne offroad reisgenoot

Ben jij ook klaar voor de Amstel Gold Race?

IRIS & Komoot organiseren opnieuw Women’s Weekenders

4 reacties

  1. Naast de Classic uitvoering fiets ik nu ook in het kleurrijke zomershirt. Heerlijk draagcomfort. Vind het shirt zelf erg mooi. Het is leuk om te horen dat mijn wielrenmaatjes het met me eens zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024