Fashion

Zijwielrent.nl wielerkleding

Zijwielrent kleding
Geschreven door Janneke Scheepers

Stijlvol, sportief en herkenbaar, dat is de Zijwielrent.nl wielerkleding. Wil jij in dit eigenzinnige tenue fietsen? Dan is dit je kans want je kunt weer items bestellen!

Laatste update: 9 mei 2019

Meer foto’s zien van de Zijwielrent kleding? Bekijk het Team Zijwielrent foto-album op Facebook.

Agu dameswielerkleding

Naast het vertrouwde merk Champion System heb ik sinds 2019 ook wielerkleding van het bekende Nederlandse wielerkledingmerk AGU beschikbaar. De resterende shirts (diverse maten) en broeken (kleine maten en XL) van Champion System zijn met korting te verkrijgen. Stuur mij een mailtje voor meer informatie!

teamzijwielrent_tenue

Hoe is de pasvorm van de kleding?
De Zijwielrent kleding valt normaal, bestel dus geen maatje groter. Tip: pak je favoriete wielershirt, meet dat op en vergelijk met de maten in de maattabellen. Neem gerust contact met me op als je twijfelt, dan overleggen we even.

Sturen jullie de kleding ook op?
Jazeker, we brengen dan wel de verzendkosten in rekening.

Maak dus snel je keuze en fiets binnenkort ook in het fijne Zijwielrent.nl tenue! Bestel de Zijwielrent.nl fietskleding via de webshop.

Naar de shop

Over de auteur

Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Daarom ben ik de website Zijwielrent.nl gestart. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

4 Reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.