Axial Blue 'n' Sea 'n' Flashred

Wat een mooie Cube racefiets!

Wat vind ik dit een mooie racefiets. Ik kwam 'm tegen bij mijn zoektocht naar betaalbare damesracefietsen. Voor € 1.000 heb je met deze Cube een echte beauty. Vond ook Maida Sahman uit Nijmegen, die met haar gloednieuwe Cube poseert. "Ik was op slag verliefd", vertelt zij. "Het is mijn eerste racefiets. Goed om te weten dat er bijpassende raceschoenen zijn, ha ha."
Cube Blue ‘n’ Sea

Deze Cube racefiets is van aluminium en heet Axial Blue ‘n’ Sea ‘n’ Flashred. Ik vind vooral de kleurencombinatie van azuurblauw en felrood mooi. Het is wel opvallend, maar niet té. Heel smaakvol gedaan. En, zoals gezegd: er zijn bijpassende raceschoenen. Onweerstaanbaar als je, zoals ik, wel houdt van een goede racefiets-en-kleding-match.

Mat-met-felrode racefiets

Het merk heeft nog zo’n mooie damesracefiets in de collectie van 2015: de Axial Redwood ‘n’ ‘Flashred. Die is matrood met felrode accenten. Ook al zo mooi maar wel een klasse duurder want full carbon. En opnieuw met bijpassende raceschoenen. Felle kleuren op de racefiets: ik mag het wel!

Volg deze blog
Janneke Scheepers van Zijwielrent.nl
Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

More Posts

Fietsen in Emilia-Romagna tijdens de Nove Colli

INTRODUCTIE NIEUWE LIV LANGMA RACEFIETS

Fietsen in Flevoland: Landal GreenParks Waterparc Veluwemeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024