Racefietsen

12 dameszadels voor je racefiets

dameszadel_tegen_zadelpijn1

Ben je op zoek naar een nieuw dameszadel voor je racefiets? Bekijk deze 12 dameszadels van bekende zadelmerken zoals Fi’zi:k, Selle Italia, Specialized en Prologo, collectie 2015.

Waar moet je op letten bij dameszadels?

Zoals je in deze gallery kunt zien, zijn er veel verschillende soorten dameszadels voor de racefiets. Als je wilt weten wat voor soort zadel het beste past bij jouw bouw en houding op de racefiets, lees dan het artikel ‘Vind een dameszadel voor je racefiets in 4 stappen.’

Over de auteur

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Daarom ben ik de website Zijwielrent.nl gestart. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

4 Reacties

Laat een reactie achter