Zijwielrent auteur: Jurrian

Even voorstellen: Jurrian van der Pijl

Een nieuw gezicht bij Zijwielrent.nl! Ik ben Jurrian van der Pijl, 44 jaar, vader van Thom (14) en Stef (11) en verliefd op Kim. Fietsen zit in mijn bloed. Vanaf mijn vijfde levensjaar ben ik al bezig met fietsen. Op mijn dertiende kocht ik mijn eerste racefiets, en vanaf toen ging het hard.

Ik heb vele jaren wedstrijden gereden in binnen- en buitenland, heb diverse wielerploegen begeleid op vele fronten en ben ruim tien jaar actief als zelfstandig bikefitter. Fietsen is dus mijn passie, mijn leven. Ik help graag mensen om lekkerder en beter te fietsen, zodat ze meer plezier beleven aan deze prachtige sport.

Samenwerking met Janneke

Janneke ken ik al sinds 2015. Ze wilde een bikefit bij mij doen en daar een artikel over schrijven. Na deze tijd hebben we altijd contact gehouden, veel gesprekken gevoerd over de fietsbranche en de meest wilde ideeën met elkaar besproken.

Toen ik Janneke dit jaar belde over een idee dat ik aan het uitwerken was, kwam het gesprek ook op Zijwielrent.nl. Janneke gaf aan dat ze er niet meer goed de tijd voor kon vrijmaken die de website verdient. Dit terwijl er nog veel mooie kansen liggen. Zo kwamen we op het idee om onze krachten te bundelen.

Gezocht: creatieve fietsliefhebbers

Ik ben erg enthousiast en zie mogelijkheden op talloze fronten. Daarom zet ik graag, samen met Janneke, mijn schouders onder Zijwielrent.nl. We nodigen andere creatieve fietsliefhebbers uit om met ons mee te schrijven, fotograferen en filmen. Zijwielrent.nl moet een platform zijn én blijven voor fietsvrouwen. Daar hebben we jou bij nodig!

Mijn rol zal voornamelijk op de achtergrond zijn. Denk aan het uitzetten van de koers en het leggen en onderhouden van contacten met partners, die ik dankzij mijn netwerk in de fietsbranche heb. Daarnaast wil ik mijn kennis over fietspositie en alles wat daarbij hoort, graag gaan delen op Zijwielrent.nl.

Enthousiaste verhalen

We zoeken enthousiaste verhalen, specialisten op thema’s en onderwerpen. Maar ook op het gebied van social media liggen kansen. En wat te denken van een podcast of leuke en informatieve filmpjes op het YouTube kanaal?

Kansen genoeg! Ik heb er zin in. We hopen op veel leuke aanmeldingen, zodat we samen met jullie onze plannen kracht kunnen bijzetten. Volg ons alvast op Instagram en gebruik de hashtag #zijwielrent, zodat we jouw foto kunnen delen. Laat van je horen!

Jurrian van der Pijl
Jurrian van der Pijl

Ik ben Jurrian van der Pijl, 44 jaar, vader van Thom (14) en Stef (11) en verliefd op Kim. Fietsen is mijn passie, mijn leven. Ik help graag mensen om lekkerder en beter te fietsen, zodat ze meer plezier beleven aan deze prachtige sport. Ik rondde als één van de eerste Nederlanders mijn opleiding bikefitting af in de Verenigde Staten en ontving een SICI certificering. Inmiddels ben ik ruim tien jaar actief als zelfstandig bike fitter en heb ik duizenden fietsers intensief geholpen. Mijn kennis over onder andere fietspositie en alles wat daarbij hoort, deel ik graag op Zijwielrent.nl.

More Posts

Een heerlijk fietsweekend bij Landal GreenParks Natuurdorp Suyderoogh

Review LaFuga zomerset WIT!

Nature is Bike – La Bikepacking – Bikepacking en région Maine-et-Loire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024