Janneke Scheepers en Jurrian van der Pijl

Nieuwe plannen voor Zijwielrent.nl, doe je mee?

Na bijna 7 jaar grotendeels in mijn eentje te hebben gebouwd aan Zijwielrent.nl, kondig ik met veel plezier een nieuwe fase aan voor mijn blog. Zijwielrent.nl breidt uit! Doel is om de website groter te maken en naar een hoger plan te tillen als platform voor fietsvrouwen. Dit kan ik niet alleen. Daarom ga ik de samenwerking aan met Jurrian van der Pijl. En wij nodigen jou uit om bij te dragen!

Lezers van mijn blog kennen Jurrian al. Hij is een top-bikefitter met meer dan vierduizend bike fits op zijn naam. Dankzij hem zit ik sinds 2015 optimaal op mijn racefiets. Het is Jurrians missie om mensen meer plezier te geven op de fiets en dat hebben we met elkaar gemeen. Samen schreven we bijvoorbeeld het artikel: ‘Tackle je zadelpijn‘ over zadelproblemen bij vrouwen.

Vanuit onze gedeelde interesses en nieuwsgierigheid hebben we menig avond aan de keukentafel doorgebracht, al filosoferend over de fietswereld en brainstormend over onze activiteiten en plannen. Het voelt als een logische stap om onze kennis en enthousiasme voor de fiets te bundelen in Zijwielrent.nl! › Lees meer over Jurrian en onze samenwerking

Laat ook jouw stem horen!

Heel graag nodigen we andere fietsliefhebbers uit om ook hun stem te laten horen en bij te dragen aan de fietsverhalen, -foto’s en filmpjes op Zijwielrent.nl. Op die manier kunnen we nog meer inzichten en kanten van het fietsplezier belichten. Van koffieritjes tot granfondo’s, van kleding tot techniek en van heuvels tot Alpencols. 

Samen maken we van Zijwielrent.nl niet alleen een platform vóór, maar ook dóór wielerenthousiastelingen! In 2022 zul je dus ook andere gezichten gaan zien op de website en social media van Zijwielrent.nl

Doe je mee?  

  • Vind je het leuk om te schrijven, foto’s of filmpjes te maken en verhalen te vertellen?
  • Wil je een lezerspubliek bereiken van meer dan 350.000 fietsers per jaar?
  • Beleef je weleens avonturen op de racefiets en kun je daar boeiend over vertellen? 
  • Heb je kennis van een specifiek onderwerp zoals voeding of routes, of sleutel je graag zelf aan je fiets?
  • Lijkt het je tof om fietskleding en gadgets uit te testen en te reviewen? 
  • Maak je mooie fietsfoto’s of te gekke filmpjes en wil je die graag laten zien aan een breed publiek?
  • Doe je iets met podcast, of heb je dit altijd al willen doen? Wij willen hier graag iets mee!

Stuur ons een bericht

Laat van je horen! Wij nodigen enthousiaste fietsvrouwen uit om met ons mee te schrijven en te vertellen. Stuur ons een bericht via: info@zijwielrent.nl en vertel ons waarom jij graag wilt bijdragen en op welke manier. Volg ons ook op Instagram en gebruik de hashtag #zijwielrent, zodat we jouw foto kunnen delen. We maken graag kennis met je!

Janneke Scheepers van Zijwielrent.nl
Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

More Posts

Fietsen in Emilia-Romagna tijdens de Nove Colli

INTRODUCTIE NIEUWE LIV LANGMA RACEFIETS

Fietsen in Flevoland: Landal GreenParks Waterparc Veluwemeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024