Gelukkig nieuwjaar wielrennen

Maak van 2017 een geweldig fietsjaar

Een gelukkig 2017 toegewenst met veel klim- daal-, stoemp- en dwaalplezier. Maak er een fantastisch fietsjaar van!

Voor mij staat 2017 in het teken van trainen voor mijn grootste fietsuitdaging tot dusver: The Ride! Een magnifieke fietstocht van de Stelvio in Italië naar de Cauberg in Zuid-Limburg – in acht dagen.

Hopelijk wordt deze ervaring net zo mooi als het fietsen van de Marmotte en de Mont Ventoux Cinglé in 2016. Die laatste vormde de inspiratie voor deze nieuwjaarskaart.

Ik heb alvast erg veel zin in komend fietsjaar. Hopelijk tref ik je ergens op twee dunne bandjes!

Volg deze blog
Janneke Scheepers van Zijwielrent.nl
Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

More Posts

Fietsen in Emilia-Romagna tijdens de Nove Colli

INTRODUCTIE NIEUWE LIV LANGMA RACEFIETS

Fietsen in Flevoland: Landal GreenParks Waterparc Veluwemeer

2 reacties

  1. Hoi Janneke.
    Ik was op zoek naar tips over zadels. En kwam bij jouw site uit. Vorig jaar een racefiets gekocht terwijl ik dacht dat dat niks voor me was.
    Superleuke blog/ informatief! Succes met de Ride en alle andere tochten!

    1. Hoi Minke, ik ben blij dat het tegendeel nu bewezen is: wielrennen is hartstikke leuk :)! Bedankt voor je compliment, erg fijn om te horen. En jij ook veel plezier en succes met je wielerervaringen! Groetjes Janneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024