Fietsverhalen

Veel plezier en succes met jouw fietsdoelen in 2016

Happy new year 2016

Terwijl de schoffies buiten al aan het knallen zijn, kijk ik vooruit naar 2016. Zal het net zo onvergetelijk worden als 2015, mijn mooiste fietsjaar ooit?

Laatste update: 2 januari 2017

Met stevige uitdagingen zoals de Amstel Gold Race met Team Zijwielrent.nl in april en de Franse cyclosportive La Marmotte in juli, weet ik het eigenlijk wel zeker: 2016 wordt fantastisch!

Wielertraining

Na een paar luie weken (het schijnt goed te zijn om jezelf af en toe met ‘fietsvakantie’ te sturen) heb ik weer veel zin om te wielrennen. In tegenstelling tot de Sportful Granfondo, waar ik half getraind aan de start verscheen, ben ik nu van plan om goed te gaan trainen voor de Marmotte. Te beginnen in januari.

Strava kilometers in 2016

Wie weet, kom ik volgend jaar op Strava dan wel over de vijfduizend kilometer, want dit jaar ben ik blijven steken op een schrale 4.600 afgelegde kilometers. Dat ga ik volgend jaar beter doen.

Maar nu eerst: oliebollen halen en genieten van gezelligheid, fietsen doen we in 2016 weer!

Volg deze blog©Zijwielrent.nl

Over de auteur

Janneke Scheepers

Leuk dat je komt kijken! Ik ben Janneke Scheepers, in 2007 begonnen met wielrennen. De sport heeft mijn leven verrijkt en daar vertel ik graag over. Daarom ben ik de website Zijwielrent.nl gestart. Met mijn verhalen wil ik laten zien hoe geweldig het is om te wielrennen, of je nou fietst ter ontspanning of heel fanatiek bent. Ik vind het leuk als je reageert op mijn artikelen. Laat weten wat je denkt!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.