Sigrid loos

Even voorstellen: Sigrid Loos

Beste fietsliefhebbers!
Mijn naam is Sigrid Loos, 38 jaar, woonachtig op de mooiste plek die je je als fietsliefhebber, maar kunt wensen op de Veluwe én 6 jaar geleden aangestoken met het fietsvirus door mijn man. Mijn collectie is inmiddels uitgegroeid van een mountainbike naar een racefiets en een gravelbike! Ook vervoer ik mijzelf regelmatig op een speed pedelec naar mijn werk. Ik hou van de avonturen die je meemaakt op de fiets, zo klein of zo groot. Ik geniet van de vrijheid
en de natuur om mij heen, alleen, met mijn man, met vrienden of in een fietsgroepje. Aan de hand van een aantal stellingen zal ik mij verder voorstellen.

Nooit meer een lekke band of altijd wind mee?
Nooit meer een lekke band! Alhoewel ik altijd een binnenband, pompje en
bandenlichters bij mij heb als ik op pad ga. Altijd wind mee is natuurlijk lekker, maar ik geniet er pas extra van als ik een stuk tegenwind heb gehad én je weet wat ze zeggen van tegenwind: daar word je sterk van!

Berg op fietsen of Wind tegen?
100% berg op! Ik hou van de bergen! Heerlijk om onderweg te genieten van de
mooie uitzichten en elke keer weer trots te zijn als ik de berg op ben geklommen! En
omhoog fietsen…. betekent ook weer lekker afdalen!

Stoempen of hoge trapfrequentie? 
Stoempen, de beuk erin!

Sokken over of onder je lange broek/beenstukken?
Zonde om mijn mooie sokken onder mijn beenstukken te verstoppen.

Altijd in een Witte fietsbroek fietsen of een broek die net 1 maatje te klein is?
Als Mathieu van der Poel het kan, dan kan ik het ook! Witte fietsbroek dus. Ik ga niet
als een rollade rondfietsen. 😉

Ik heb niet echt een motto of een quote, maar misschien is het wel leuk om te vertellen wat ik graag als blogster voor Zijwielrent zou willen bereiken:
Het lijkt mij leuk om anderen net zo enthousiast te maken voor de fiets als ik ben, op welke manier dan ook! Fietsen is zoveel meer dan alleen maar fietsen!

Sigrid Loos
Jurrian van der Pijl
Jurrian van der Pijl

Ik ben Jurrian van der Pijl, 44 jaar, vader van Thom (14) en Stef (11) en verliefd op Kim. Fietsen is mijn passie, mijn leven. Ik help graag mensen om lekkerder en beter te fietsen, zodat ze meer plezier beleven aan deze prachtige sport. Ik rondde als één van de eerste Nederlanders mijn opleiding bikefitting af in de Verenigde Staten en ontving een SICI certificering. Inmiddels ben ik ruim tien jaar actief als zelfstandig bike fitter en heb ik duizenden fietsers intensief geholpen. Mijn kennis over onder andere fietspositie en alles wat daarbij hoort, deel ik graag op Zijwielrent.nl.

More Posts

Fietsen in Emilia-Romagna tijdens de Nove Colli

INTRODUCTIE NIEUWE LIV LANGMA RACEFIETS

Fietsen in Flevoland: Landal GreenParks Waterparc Veluwemeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Keep up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Follow us

ZijWielrent © 2024